Nevrolingvistično programiranje (NLP) NLP diploma • NLP praktik • NLP mojster

Kdo smo     Blog     Kontakt

Uvod v nevrolingvistično programiranje (NLP)

Ljubljana, 19. februar 2018

Bi želeli v prihajajočih mesecih postati bolj samozavestni, motivirani in bistveno bolj uspešni pri doseganju svojih osebnih in poslovnih ciljev?

Bi radi premagali svoje strahove, omejujoča prepričanja ter druge notranje omejitve ter zaživeli bolj mirno, srečno, sproščeno in razbremenjeno življenje?

Bi se želeli naučiti, kako preprogramirati svoj um oziroma svoje miselne, čustvene in praktične navade ter odzive na takšen način, da ne boste več sami sebi stali na poti do sreče in uspeha, kakršnih si želite?

Bi radi uživali v prijetnejših, kvalitetnejših medosebnih odnosih in izboljšali svoje komunikacijske veščine in sposobnosti?

To je le delček koristi, ki jih prinašajo treningi nevrolingvističnega programiranja (NLP-ja).

Za kaj pri NLP-ju pravzaprav gre?

Na kratko povedano gre za enostavne tehnike in orodja, ki nam pomagajo izkoristiti svoje potenciale ter kar najhitreje in s čim manj truda doseči tisto, kar je za nas pomembno (pa naj bodo to uspehi na poslovnem ali zasebnem področju, notranji mir, sreča in sproščenost, dobri medosebni odnosi ipd.)

Eden od glavnih ciljev nevrolingvističnega programiranja je vaša svoboda – svoboda od različnih bremen, omejitev in bolečin, ki vam jih je naložila preteklost, svoboda, da lahko v sedanjem trenutku delujete in se počutite tako, kot si želite in kot v danih okoliščinah prinaša najboljše rezultate, ter svoboda, da greste lahko čim hitreje in čim bolj neovirano svojim prihodnjim ciljem naproti.

NLP je celosten sistem orodij, namenjenih uresničevanju človekovih potencialov. Ta orodja nam pomagajo pri:

 • upravljanju s samim seboj (na področjih, kot so samozavest, čustva in čustveni odzivi, samopodoba, kreativnost, motivacija, doseganje ciljev itd.)
 • pri vzpostavljanju kvalitetnih medosebnih odnosov ter učinkoviti komunikaciji in vplivu na soljudi.

Uporabna so tako v zasebnem življenju kot tudi v številnih poslovnih situacijah (npr. pri vodenju, motiviranju, prodaji, pogajanjih, poslovni komunikaciji itd.).

Katere konkretne koristi lahko pričakujete od treninga nevrolingvističnega programiranja (NLP-ja)?

Nevrolingvistično programiranje (NLP) vam bo med drugim omogočilo, da:

 • si zastavite jasne, privlačne cilje in privlačno vizijo svoje prihodnosti
 • zgradite močno motivacijo za to, da zastavljeno tudi uresničite
 • uspešno premagujete ovire, ki vas ločijo do ciljev
 • prevzamete nadzor nad svojimi čustvi in odzivi ter postanete srečnejši, sproščenejši in samozavestnejši
 • odpravite svoje strahove, omejujoča prepričanja in druge notranje omejitve
 • razrešite pretekle čustveno obremenjujoče izkušnje
 • preprogramirate svoj um in uspešno spreminjate svoje miselne, čustvene in praktične navade
 • bolje razumete svoje sogovornike in druge ljudi v svoji okolici
 • ustvarjate prijetnejše, konstruktivnejše, bolj izpolnjujoče medosebne odnose
 • razvijete in izpopolnite svoje komunikacijske veščine ter sposobnost vplivanja na soljudi
 • itd.

Na delavnici “Uvod v nevrolingvistično programiranje (NLP)” boste spoznali:

 • osnove nevrolingvističnega programiranja in več konkretnih tehnik, ki jih boste lahko takoj začeli uporabljati pri doseganju ciljev, upravljanju s čustvi in v medosebnih odnosih
 • področja, pri katerih vam lahko nevrolingvistično programiranje pomaga pri hitrejšem doseganju vaših ciljev
 • NLP programe, ki se jih lahko udeležite na Akademiji za osebno odličnost.

Delavnica bo potekala v ponedeljek, 19. februarja 2018, med 16:30 in 20:30 v Srediču Vitalis na Hladilniški poti 28 v Ljubljani.  

Udeležba na delavnici je brezplačna, obvezna pa je PREHODNA PRIJAVA na naslov marjetka.perme@osebnaodlicnost.si

Z izobraževanjemNLP praktik začnemo 3. marca 2018. 

O predavateljici

Marjetka_nevrolingvisticno programiranj_NLPDelavnico vodi Marjetka Perme, trenerka nevrolingvističnega programiranja (NLP-ja) in NLP coach. Marjetka je kot edina med slovenskimi NLP trenerji šolana tudi na priznanem ameriškem Robbins-Madanes Center for Strategic Intervention, ki deluje pod okriljem Anthonyja Robbinsa. S svojimi treningi in osebnimi svetovanji pomaga posameznikom pri premagovanju notranjih ovir, uresničevanju osebnih potencialov in doseganju vrhunskih rezultatov na izbranih področjih življenja, zasebno in poslovno.

Še več o nevrolingvističnem programiranju si lahko preberete tukaj, za brezplačen e-priročnik “5 skrivnosti NLP-ja za osebni uspeh” pa kliknite sem.

Mnenja dosedanjih udeležencev NLP izobraževanj

»… vrhunsko izpeljan tečaj … najbolje naložen denar doslej …«

Marjetka, zahvaljujem se ti za vrhunsko izpeljan tečaj NLP praktik. V življenju sem potrkal že na številna vrata v iskanju odgovorov na najpomembnejša življenjska vprašanja (šola, gimnazija, 4 fakultete, seminarji, delavnice…), pa sem vedno odšel domov vsaj delno razočaran in nezadovoljen nad rezultati, šolskim sistemom, ljudmi in posledično sam nad sabo.

Dokler nisem doživel NLP pri tebi. Tu sem prvič dobil odgovore na vsa vprašanja, ki sem jih postavil, včasih mi jih pa niti postaviti ni bilo treba. Življenje je dobilo nov in tudi višji, celo najvišji smisel. Najbolje naložen denar doslej, s tem znanjem je veliko lažje živeti in uspeti.

Peter Della Bianca, Soča

»… vedela sem le, da želim najboljše… in to sem tudi dobila …«

Kar nekaj časa sem iskala prave besede, ki bi lahko na kratko opisale prav vse, kar bi želela sporočiti, a jih ne najdem. Enostavno zato, ker mora prav vsak sam izkusiti in doživeti predavanja, energijo in neizmerno čutečnost Marjetke.

Verjetno so naši začetki bolj ko ne podobni. No, vsaj moj je bil takšnen: nekaj časa sem se odločala za NLP, iskala argumente, zakaj vložiti “toliko” denarja, kaj bom s tem pridobila in podobno. Ko sem se le odločila, da je konec in da grem, sem se morala odločiti še, h komu. Vedela sem le, da želim najboljše, saj vlagam vase. In to sem tudi dobila!

Mnogi podajajo strokovno in bogato znanje, a meni je bila poleg tega pomembna iskrenost in pristnost predavatelja, tista iskrica v očeh, ko veš, da nekdo dela z dušo in srcem in ko si z največjim veseljem vzame čas tudi, ko zvonec odzvoni konec srečanj. Poleg bogatega znanja in neverjetnih življenjskih izkušenj je Marjetka Človek z veliko začetnico! Sebi sem hvaležna, da sem se odločila zanjo, in njej, da je takšna, kot je!

A kot sem uvodoma rekla, težko je vse ubesediti. Poizkusite in videli boste! Sama sem opravila pri njej izobraževanji NLP praktik in NLP mojster… in da, hodim po novih poteh življenja.

Špela Vitamvas, Ljubljana

»… to, kar si nam dala ti, je res nekaj posebnega …«

Draga naša Marjetka! Kaj naj ti rečem? Bolj ko se družim in pogovarjam z drugimi, bodisi “običajnimi” ljudmi bodisi z ljudmi iz NLP, tečajniki, trenerji, ali drugim NLP občestvom, bolj ugotavljam, da je to, kar si nam dala ti, res nekaj posebnega. Nekaj, kar lahko da samo nekdo, ki je v svojem delu ne samo z dušo in telesom, ampak tudi s svojim srcem. Samo ljudje, ki delujejo iz svojega srca, so sposobni nekaj takšnega, kot si nam dala ti.

Tudi v primerjavi z drugimi sferami izobraževanj, tudi takšnih permanentnih, je to, kar smo imeli čast doživeti s tabo, prav zares unikatno. Da ne bi niti govoril o znanju, ki ga zahvaljujoč tvojemu dojemanju sveta imamo in je neprecenljivo.

Hvala ti in še enkrat hvala, da te je vesolje poslalo na mojo pot, da sem imel srečo, čast in veselje srečati se s tabo, te spoznavati in spoznati in da lahko s tabo nadaljujem to pot.

Franjo Rozman, Celje

»… hvala ti, ker si se postavila ob bok največjim učiteljem v mojem življenju …«

Kar nekaj časa sem se odločala za NLP in ko sem nekega dne pristala na predstavitveni delavnici pri Marjetki, sem si rekla: »To je to!« Udeležba na tečaju je to samo še potrdila. Skozi tečaj in super praktične tehnike mi je uspelo postati nova jaz. Nova jaz, ki se je nehala obremenjevati s preteklostjo, ker zdaj poznam nekaj skrivnosti, ki jih prej nisem. Nova jaz, ki zna uživati v tukaj in zdaj, ker sem spoznala, kako uživati v vsakdanjih cukrčkih. Nova jaz, ki končno ve, kako si postaviti privlačne cilje in jim z veseljem slediti.

Marjetka, hvala ti, ker si se postavila ob bok največjim učiteljem v mojem življenju in mi pokazala, kako preprosto se je v resnici odločiti za srečo. Tvoj način izvedbe NLP-ja mi je pisan na kožo.

Vsem, ki se odločate za tečaj, priporočam Marjetko, ker je res izjemna.

Mojca Mavc Maver, Ljubljana

»… ko se sedaj po 18 srečanjih z daleč najboljšo Marjetko Perme obrnem nazaj, pa se zavedam, da mi je NLP praktik dal še VELIIKO, VELIIKOO več …«

Na izobraževanje NLP praktik sem se prijavila, ker sem vedela, da bo “fajn”, da mi bo pomagalo pri moji karieri, pri komunikaciji z najbližjimi in strankami, ko se sedaj po 18 srečanjih z daleč najboljšo Marjetko Perme obrnem nazaj, pa se zavedam, da mi je NLP praktik dal še VELIIKO, VELIIKOO več!

Vse veščine, po katere sem prišla, sem seveda dobila. Dobila pa sem tudi nekaj več, za kar pravzaprav nimam razlage. Dobila sem drugačen pogled na svet. Dobila sem nekaj v sebi, zaradi česar je vse še lažje, vse lepše, vse stvari so v resnici tako preproste in skoraj bi lahko rekla, da težav več ni.

Izjemno sem hvaležna sebi, da sem si privoščila največ, saj je vložek vase v resnici največje bogastvo. Izjemno sem hvaležna vsem sošolcem na NLP-ju, ki so s svojo prečudovito energijo prispevali k temu, da je bilo čisto vsako srečanje popolno. In nenazadnje sem hvaležna tudi izjemni osebi – Marjetki Perme. Ni zgolj vrhunska predavateljica, polna znanja in veščin, je predvsem Človek z veliko začetnico in velikim srcem! 

Katja Železnik, Divača

»… pot v osebno svobodo in zaenkrat najboljša investicija v mojem življenju …«

Ko sem se v življenju znašla na mrtvi točki, ko sem ostala brez idej in poguma, kako naprej, ter v čustvenem krču, sem po “naključju” opazila in se udeležila brezplačne NLP delavnice in kasneje izobraževanja NLP praktik. Čeprav sem bila najprej malo skeptična, je bilo to najboljše zdravilo za mojo dušo.

S pomočjo tebe, Marjetka, NLP tehnik in seveda sošolcev, s katerimi smo lahko odkrito govorili o svojih problemih in strahovih (izkazalo se je, da nisem edina s prtljago), sem se uspela iztrgati iz krča, predelati v tistem trenutku najbolj bolečo temo v mojem življenju in sprejeti odločitve, na katere prej nisem upala pomisliti.

Največ mi pomenijo zame osvobajajoča spoznanja o tem, da čeprav je velikokrat videti drugače, je moje življenje v mojih rokah. Vem, da me čaka še veliko dela, in vem, da sem na pravi poti. NLP dojemam kot pot v osebno svobodo in zaenkrat najboljšo investicijo v mojem življenju.

Tjaša Grubišič, Ljubljana

»… danes se ob spominu na tisto obdobje le nasmehnem …«

Pred dobrim letom sem se soočila z resno krizo, iz katere nisem videla izhoda. Pripravljena sem bila vse skupaj pustiti in kljub super uspehu zaključiti kariero. Moji dnevi so bili prav prežeti s tesnobo. Že takoj, ko sem končala prvi modul NLP praktika, sem se počutila nekoliko olajšano. Ne znam opisati, ampak življenje je spet postalo znosno. Danes se ob spominu na tisto obdobje le nasmehnem. Joj, le kaj mi je bilo?

Že prej sem živela po principu, da ne smeš obsojati nikogar, saj dela, kot najbolje zna oziroma ve, ostalim pa sem pustila, da me obsojajo in svoje dnevne tegobe stresajo name kot na smetišče. Zdaj me ne gane več, kaj ljudje govorijo in kaj si ljudje mislijo in življenje je veliko lažje.

NLP mi je neverjetno pomagal pri samozavesti, samopodobi in komunikaciji z drugimi, sploh strankami – kako se jim približati in jim kakšno stvar olajšati.

Že izobraževanje NLP praktik mi je dalo ogromno, da pa bom še lažje obvladovala svoje odzive na zunanje vplive in izpilila komunikacijo, sem se odločila še za izobraževanje NLP mojster.

Lea Leskošek, Ljubljana

»… odločitev za NLP – ja, seveda, odlična naložba v življenje …«

Pred nekaj leti sem prvič slišala za NLP in zdelo se mi je zanimivo. Ker pa se vse v življenju zgodi z razlogom, točno takrat in tako, kot se mora, sem se za poglabljanje v te veščine odločila lansko leto, ko sem spoznala Marjetko. Po samo 15 minutah poslušanja sem vedela, da želim in da bom s to izjemno žensko še sodelovala.

Odločitev za NLP – ja, seveda, odlična naložba v življenje, vendar NLP brez Marjetke ni NLP. Ne samo, da je izjemna pri podajanju znanja, izkušenj in odlična NLP trenerka, ima tudi neverjetno sposobnost ustvariti skupino. Skupino posameznikov, ki so si na prvi pogled povsem različni, povsem tuji, je uspela v zelo kratkem času spremeniti v skupino prijateljev, ki drug drugega podpirajo, bodrijo, si dajejo energijo in moč. Odlično.

Če želite biti sami svoje sreče kovač, potem sta Marjetka in njena Akademija za osebno odličnost pravi naslov, kjer boste to dosegli.

Marjetka, hvala, ker si.

Vesna Jurkošek, Celje

»… bistvene spremembe … v le parih minutah …«

Odločitev in investicija časa v program NLP praktik je bila ena boljših, kar sem jih sprejel v življenju. Bili smo fantastična skupina, vladala je neverjetna energija med udeleženci, minilo pa je veliko prehitro. Čutim, da sem pri sebi naredil bistvene spremembe, ki me bodo podpirale v življenju in gnale pri nabiranju novega znanja.
 
Podajanje znanja s strani Marjetke je bilo zelo profesionalno, kar se je pokazalo na spremembah samih tečajnikov že v začetni fazi in v nadaljevanju. Sam sem naredil ogromno spremembo na določenem področju, ki me je kar nekaj let mučilo, ona pa mi je to spremembo omogočila v le parih minutah, za kar ji bom vedno hvaležen. 

Marjetka je fantastična trenerka nevrolingvističnega programiranja – ne odlašajte in pričnite z NLP praktikom na Akademiji za osebno odličnost.

Jure Gašperšič, Novo mesto