Nevrolingvistično programiranje (NLP) NLP diploma • NLP praktik • NLP mojster

Kdo smo     Blog     Kontakt

Kdo smo

IMG_1323aMarjetka Perme je ustanoviteljica Akademije za osebno odličnost, trenerka nevrolingvističnega programiranja (NLP-ja) in mehkih veščin ter avtorica izobraževalnega programa za prodajalce z naslovom Besede, ki prodajajo.

Podjetjem s treningi mehkih veščin pomaga pri dvigu učinkovitosti in zavzetosti zaposlenih, posameznikom pa s treningi in svetovanjem s področja nevrolingvističnega programiranja pri premagovanju notranjih ovir, uresničevanju osebnih potencialov in doseganju vrhunskih rezultatov na izbranih področjih življenja, zasebno in poslovno.

Je edina med slovenskimi NLP trenerji, šolana tudi na priznanem ameriškem Robbins-Madanes Center for Strategic Intervention, ki pod okriljem Anthonyja Robbinsa združuje najučinkovitejše strategije za maksimiziranje človeških potencialov ter doseganje trajnih pozitivnih sprememb pri posameznikih in timih. To ji daje še posebej globok uvid v izzive in potrebe posameznikov in skupin ter ji zagotavlja celostno paleto strategij, ki omogočajo hitre, trajne premike od izzivov k rešitvam, uspehom in zadovoljstvu vseh vpletenih.

Marjetka pri pripravi in izvedbi programov sodeluje z vrhunskimi domačimi in tujimi strokovnjaki, poseben poudarek pa namenja zagotavljanju visoke dodane vrednosti in takojšnje praktične uporabnosti znanj in veščin, ki jih predaja udeležencem svojih izobraževanj.

Udeleženci tako največkrat pohvalijo prav

  • izjemno praktično vrednost in relevantnost pridobljenih znanj in veščin
  • ciljno in rezultatno naravnanost njenih delavnic in treningov
  • njeno sposobnost, da tudi najzahtevnejše teme predstavi na enostaven, lahko razumljiv način, ter
  • prijetno, sproščeno, kreativno vzdušje, ki spremlja njena izobraževanja.

Marjetka je znanje s področja nevrolingvističnega programiranja nabirala pri trenerjih obeh utemeljiteljev NLP-ja, dr. Richarda Bandlerja in dr. Johna Grinderja, tako doma kot v tujini. Izobraževanje za trenerja nevrolingvističnega programiranja, ki se ga je udeležila v Veliki Britaniji, je kot edina med udeleženci opravila s posebnim priznanjem predsednika Mednarodne zveze NLP trenerjev dr. Wyatta Woodsmalla iz ZDA za izkazano “visoko strokovnost in izjemen standard poučevanja”.

Pri svojem predavateljskem in svetovalnem delu izhaja iz več kot 15-letnih izkušenj v domačem in mednarodnem poslovnem okolju na področjih vodenja, organizacije in upravljanja s človeškimi viri.