Nevrolingvistično programiranje (NLP) NLP diploma • NLP praktik • NLP mojster

Kdo smo     Blog     Kontakt

Mnenja dosedanjih udeležencev

»… vrhunsko izpeljan tečaj … najbolje naložen denar doslej …«

Marjetka, zahvaljujem se ti za vrhunsko izpeljan tečaj NLP praktik. V življenju sem potrkal že na številna vrata v iskanju odgovorov na najpomembnejša življenjska vprašanja (šola, gimnazija, 4 fakultete, seminarji, delavnice…), pa sem vedno odšel domov vsaj delno razočaran in nezadovoljen nad rezultati, šolskim sistemom, ljudmi in posledično sam nad sabo.

Dokler nisem doživel NLP pri tebi. Tu sem prvič dobil odgovore na vsa vprašanja, ki sem jih postavil, včasih mi jih pa niti postaviti ni bilo treba. Življenje je dobilo nov in tudi višji, celo najvišji smisel. Najbolje naložen denar doslej, s tem znanjem je veliko lažje živeti in uspeti.

Peter Della Bianca, Soča

»… vedela sem le, da želim najboljše… in to sem tudi dobila …«

Kar nekaj časa sem iskala prave besede, ki bi lahko na kratko opisale prav vse, kar bi želela sporočiti, a jih ne najdem. Enostavno zato, ker mora prav vsak sam izkusiti in doživeti predavanja, energijo in neizmerno čutečnost Marjetke.

Verjetno so naši začetki bolj ko ne podobni. No, vsaj moj je bil takšnen: nekaj časa sem se odločala za NLP, iskala argumente, zakaj vložiti “toliko” denarja, kaj bom s tem pridobila in podobno. Ko sem se le odločila, da je konec in da grem, sem se morala odločiti še, h komu. Vedela sem le, da želim najboljše, saj vlagam vase. In to sem tudi dobila!

Mnogi podajajo strokovno in bogato znanje, a meni je bila poleg tega pomembna iskrenost in pristnost predavatelja, tista iskrica v očeh, ko veš, da nekdo dela z dušo in srcem in ko si z največjim veseljem vzame čas tudi, ko zvonec odzvoni konec srečanj. Poleg bogatega znanja in neverjetnih življenjskih izkušenj je Marjetka Človek z veliko začetnico! Sebi sem hvaležna, da sem se odločila zanjo, in njej, da je takšna, kot je!

A kot sem uvodoma rekla, težko je vse ubesediti. Poizkusite in videli boste! Sama sem opravila pri njej izobraževanji NLP praktik in NLP mojster… in da, hodim po novih poteh življenja.

Špela Vitamvas, Ljubljana

»… hvala ti, ker si se postavila ob bok največjim učiteljem v mojem življenju …«

Kar nekaj časa sem se odločala za NLP in ko sem nekega dne pristala na predstavitveni delavnici pri Marjetki, sem si rekla: »To je to!« Udeležba na tečaju je to samo še potrdila. Skozi tečaj in super praktične tehnike mi je uspelo postati nova jaz. Nova jaz, ki se je nehala obremenjevati s preteklostjo, ker zdaj poznam nekaj skrivnosti, ki jih prej nisem. Nova jaz, ki zna uživati v tukaj in zdaj, ker sem spoznala, kako uživati v vsakdanjih cukrčkih. Nova jaz, ki končno ve, kako si postaviti privlačne cilje in jim z veseljem slediti.

Marjetka, hvala ti, ker si se postavila ob bok največjim učiteljem v mojem življenju in mi pokazala, kako preprosto se je v resnici odločiti za srečo. Tvoj način izvedbe NLP-ja mi je pisan na kožo.

Vsem, ki se odločate za tečaj, priporočam Marjetko, ker je res izjemna.

Mojca Mavc Maver, Ljubljana

»… to, kar si nam dala ti, je res nekaj posebnega …«

Draga naša Marjetka! Kaj naj ti rečem? Bolj ko se družim in pogovarjam z drugimi, bodisi “običajnimi” ljudmi bodisi z ljudmi iz NLP, tečajniki, trenerji, ali drugim NLP občestvom, bolj ugotavljam, da je to, kar si nam dala ti, res nekaj posebnega. Nekaj, kar lahko da samo nekdo, ki je v svojem delu ne samo z dušo in telesom, ampak tudi s svojim srcem. Samo ljudje, ki delujejo iz svojega srca, so sposobni nekaj takšnega, kot si nam dala ti.

Tudi v primerjavi z drugimi sferami izobraževanj, tudi takšnih permanentnih, je to, kar smo imeli čast doživeti s tabo, prav zares unikatno. Da ne bi niti govoril o znanju, ki ga zahvaljujoč tvojemu dojemanju sveta imamo in je neprecenljivo.

Hvala ti in še enkrat hvala, da te je vesolje poslalo na mojo pot, da sem imel srečo, čast in veselje srečati se s tabo, te spoznavati in spoznati in da lahko s tabo nadaljujem to pot.

Franjo Rozman, Celje

»… ko se sedaj po 18 srečanjih z daleč najboljšo Marjetko Perme obrnem nazaj, pa se zavedam, da mi je NLP praktik dal še VELIIKO, VELIIKOO več …«

Na izobraževanje NLP praktik sem se prijavila, ker sem vedela, da bo “fajn”, da mi bo pomagalo pri moji karieri, pri komunikaciji z najbližjimi in strankami, ko se sedaj po 18 srečanjih z daleč najboljšo Marjetko Perme obrnem nazaj, pa se zavedam, da mi je NLP praktik dal še VELIIKO, VELIIKOO več!

Vse veščine, po katere sem prišla, sem seveda dobila. Dobila pa sem tudi nekaj več, za kar pravzaprav nimam razlage. Dobila sem drugačen pogled na svet. Dobila sem nekaj v sebi, zaradi česar je vse še lažje, vse lepše, vse stvari so v resnici tako preproste in skoraj bi lahko rekla, da težav več ni.

Izjemno sem hvaležna sebi, da sem si privoščila največ, saj je vložek vase v resnici največje bogastvo. Izjemno sem hvaležna vsem sošolcem na NLP-ju, ki so s svojo prečudovito energijo prispevali k temu, da je bilo čisto vsako srečanje popolno. In nenazadnje sem hvaležna tudi izjemni osebi – Marjetki Perme. Ni zgolj vrhunska predavateljica, polna znanja in veščin, je predvsem Človek z veliko začetnico in velikim srcem! 

Katja Železnik, Pasji planet, Divača

»… pot v osebno svobodo in zaenkrat najboljša investicija v mojem življenju …«

Ko sem se v življenju znašla na mrtvi točki, ko sem ostala brez idej in poguma, kako naprej, ter v čustvenem krču, sem po “naključju” opazila in se udeležila brezplačne NLP delavnice in kasneje izobraževanja NLP praktik. Čeprav sem bila najprej malo skeptična, je bilo to najboljše zdravilo za mojo dušo.

S pomočjo tebe, Marjetka, NLP tehnik in seveda sošolcev, s katerimi smo lahko odkrito govorili o svojih problemih in strahovih (izkazalo se je, da nisem edina s prtljago), sem se uspela iztrgati iz krča, predelati v tistem trenutku najbolj bolečo temo v mojem življenju in sprejeti odločitve, na katere prej nisem upala pomisliti.

Največ mi pomenijo zame osvobajajoča spoznanja o tem, da čeprav je velikokrat videti drugače, je moje življenje v mojih rokah. Vem, da me čaka še veliko dela, in vem, da sem na pravi poti. NLP dojemam kot pot v osebno svobodo in zaenkrat najboljšo investicijo v mojem življenju.

Tjaša Grubišič, Ljubljana

»… danes se ob spominu na tisto obdobje le nasmehnem …«

Pred dobrim letom sem se soočila z resno krizo, iz katere nisem videla izhoda. Pripravljena sem bila vse skupaj pustiti in kljub super uspehu zaključiti kariero. Moji dnevi so bili prav prežeti s tesnobo. Že takoj, ko sem končala prvi modul NLP praktika, sem se počutila nekoliko olajšano. Ne znam opisati, ampak življenje je spet postalo znosno. Danes se ob spominu na tisto obdobje le nasmehnem. Joj, le kaj mi je bilo?

Že prej sem živela po principu, da ne smeš obsojati nikogar, saj dela, kot najbolje zna oziroma ve, ostalim pa sem pustila, da me obsojajo in svoje dnevne tegobe stresajo name kot na smetišče. Zdaj me ne gane več, kaj ljudje govorijo in kaj si ljudje mislijo in življenje je veliko lažje.

NLP mi je neverjetno pomagal pri samozavesti, samopodobi in komunikaciji z drugimi, sploh strankami – kako se jim približati in jim kakšno stvar olajšati.

Že izobraževanje NLP praktik mi je dalo ogromno, da pa bom še lažje obvladovala svoje odzive na zunanje vplive in izpilila komunikacijo, sem se odločila še za izobraževanje NLP mojster.

Lea Leskošek, Ljubljana

»… odločitev za NLP – ja, seveda, odlična naložba v življenje …«

Pred nekaj leti sem prvič slišala za NLP in zdelo se mi je zanimivo. Ker pa se vse v življenju zgodi z razlogom, točno takrat in tako, kot se mora, sem se za poglabljanje v te veščine odločila lansko leto, ko sem spoznala Marjetko. Po samo 15 minutah poslušanja sem vedela, da želim in da bom s to izjemno žensko še sodelovala.

Odločitev za NLP – ja, seveda, odlična naložba v življenje, vendar NLP brez Marjetke ni NLP. Ne samo, da je izjemna pri podajanju znanja, izkušenj in odlična NLP trenerka, ima tudi neverjetno sposobnost ustvariti skupino. Skupino posameznikov, ki so si na prvi pogled povsem različni, povsem tuji, je uspela v zelo kratkem času spremeniti v skupino prijateljev, ki drug drugega podpirajo, bodrijo, si dajejo energijo in moč. Odlično.

Če želite biti sami svoje sreče kovač, potem sta Marjetka in njena Akademija za osebno odličnost pravi naslov, kjer boste to dosegli.

Marjetka, hvala, ker si.

Vesna Jurkošek, Celje

»… bistvene spremembe … v le parih minutah …«

Odločitev in investicija časa v program NLP praktik je bila ena boljših, kar sem jih sprejel v življenju. Bili smo fantastična skupina, vladala je neverjetna energija med udeleženci, minilo pa je veliko prehitro. Čutim, da sem pri sebi naredil bistvene spremembe, ki me bodo podpirale v življenju in gnale pri nabiranju novega znanja.
 
Podajanje znanja s strani Marjetke je bilo zelo profesionalno, kar se je pokazalo na spremembah samih tečajnikov že v začetni fazi in v nadaljevanju. Sam sem naredil ogromno spremembo na določenem področju, ki me je kar nekaj let mučilo, ona pa mi je to spremembo omogočila v le parih minutah, za kar ji bom vedno hvaležen. 

Marjetka je fantastična trenerka nevrolingvističnega programiranja – ne odlašajte in pričnite z NLP praktikom na Akademiji za osebno odličnost.

Jure Gašperšič, Novo mesto

»… Marjetka zna podati znanje na praktičen način in je ob tem zelo življenska …«

NLP mi je pokazal, da je vedno luč na koncu tunela, pokazal pa mi je tudi, da si tunel velikokrat narišemo kar sami. A sedaj vem, da lahko rišem tudi mavrice.

NLP tehnike ti omogočajo, da upravljaš s svojimi čustvi, s svojim zavednim in nezavednim itd. Pomagajo na čisto vseh življenskih področjih, Marjetka pa zna podati znanje na praktičen način in je ob tem zelo življenska.

Hvaležna sem, da sem si podarila to izkušnjo in znanja za boljše življenje.

Tina Železnik, Divača

»… Marjetka, ti sama si neprecenljiva …«

NLP mi je spremenil pogled na življenje, me naučil pustiti preteklost tam, kjer ji je mesto, se osredotočiti na tukaj in zdaj … se ustaviti in ugotoviti, da že samo s čutno ostrino namesto branja misli odpade cel kup »travmiranja« z duše, to pa je neprecenljivo. In s takimi dragocenostmi je NLP bogato založen. 

Marjetka, ti sama si neprecenljiva, ker s svojo neskončno potrpežljivostjo v mojo zakisanost vnašaš lahkotnost, zračnost, veselje …

Vsi, ki tole berete, ne odlašajte: Marjetka je pravi naslov … Zakaj travmirati in tako izgubljati svoje dragoceno življenje? Prepustite se Marjetkinemu vodstvu skozi NLP, pa boste postali resnični kreator svojega življenja.

Petra Mlakar, Ljubljana

»… po tako kratkem času nismo več isti … v nas je velika sprememba, več samozavesti, odprtosti duha …«

Draga Marjetka, zahvaljujem se ti za izjemno podajanje znanja, za čisto, prijetno, iskrivo energijo. Jaz sem naredila velik preklop … nisem verjela, da ga bom sploh kdaj, ker me je oviralo na desetine vzorcev in prepričanj.

Če se ozrem nazaj, na prvi dan spoznavanja z mojimi sošolci, res ne vem, kaj se je zgodilo: po tako kratkem času nismo več isti … v nas je velika sprememba, več samozavesti, odprtosti duha in želje po znanju. Zato že delamo načrte za jesenski rok, druga NLP stopnička.

Draga Marjetka, tvoja pot podajanja znanja je IZJEMNA. Še veliko ljudem v prihodnosti boš lahko podarila prav to bogastvo, ki ga imaš in je edinstveno, vso čarobnost NLP znanja, ampak na tvoj, tako poseben način, ki se dotakne vsakega človeka brez izjeme.

Hvala še enkrat. Vesela sem za vse tiste, ki bodo v prihodnje moje besede samo še potrdili in samozavestno odkorakali naprej v življenje. ZARADI TEBE, MARJETKA!”

Tanja Berger, Ljubljana

»… prava avantura …«

NLP pri Marjetki je potovanje vase; je prava avantura, kjer mogoče odkriješ delčke sebe, kjer še nikoli nisi bil. Odkrivaš svetove v sebi in se čudiš. Vse to sem jaz?

Marjetka ti pomaga videti, slišati, čutiti in uporabiti te svetove, človeški potencial, za katerega pogosto sploh ne vemo, da ga imamo. Pokaže ti, kako lahko jaz – moje telo, moje zavedno in nezavedno sodelujejo in delujejo tako, kot si želimo. Dokaže ti, da vsak človek v sebi skriva moč, ki nam pomaga doseči želene cilje in nas pripelje do uspeha. Vikendi z Marjetko so delavni in ustvarjalni, a tudi zelo zabavni, sproščujoči in navdihujoči!

Simona Demšar, Škofja Loka

»… s pomočjo Marjetke mi je uspelo …«

Že nekaj časa sem vedela za NLP, želela sem narediti spremembo v svojem življenju, nehati igrati vlogo žrtve, si postaviti jasne cilje in spremeniti odnose, tako v družini in izven nje.

S pomočjo Marjetke, njene čustvene inteligence in njenih spodbud mi je uspelo!

Marjetka, hvaležna sem ti za vse, kar si mi dala in kar me bo popeljalo do novih ciljev in zmag!

Renata Črnologar, Ljubljana

»… bolj odprt, samozavesten, vesel in sproščen …«

Že po prvi predstavitvi NLP-ja sem si mislil, da bo to prava stvar. Nisem se zmotil, res je bilo super, in Marjetka, hvaležen sem ti za vse nauke, ki sem jih bil deležen na tvojih predavanjih.

Z znanjem NLP-ja se lepše živi, naučimo se drugače gledati na svet, na sočloveka, na vse dogajanje okrog nas. Sam sem postal bolj odprt, samozavesten, vesel in sproščen, kar so opazili tudi drugi ljudje. Marjetka, hvala ti za odpravljeno negativno sidro, višnjegorski klanec sedaj ni več tako grozen.

S svojim znanjem vzpostavitve dobrega stika si vplivala na nas tečajnike, da smo bili kljub razliki v letih, izobrazbi in življenjskih izkušnjah enkratna skupina. Postali smo dobri prijatelji,kar nam vsem veliko pomeni. Z udeležbo na NLP praktiku sem bil ob pravem času na pravem mestu.

Mislim, da bi morali tečaj NLP praktik uvesti v deveti razred osnovne šole, saj bi bilo to znanje najboljša popotnica v življenje za vsakega najstnika.

Jože Zupančič, Žužemberk

 »… ni besed …«

Draga Marjetka, ni besed za to, kar si mi dala prejšnji vikend. Delavnica mi je na eni strani dala analitičen vpogled v psihologijo človeka in orodja, kako kreirati pozitivna stanja zavesti ter premagovati strah, po drugi strani pa je v meni prebudila strast do življenja, neizmerno radost, ki jo lahko najdem v sebi, vero vase, nove temelje, na katerih bom gradila življenje. Pomagala mi je najti sebe in dejansko so se v mojem življenju začele stvari odvijati drugače, hitro in intenzivno.

Obvezno nadaljuj in podari to znanje še drugim. Obdarjena si z neverjetnim potencialom – sposobnostjo analitičnega in poglobljenega podajanja znanja na strasten, privlačen način.

Manica Šegš, Vrhnika

»… fasciniralo me je, da sem dobil toliko znanja …«

Delavnica je bila zame kot naročena in mi je dala upanje, da ponovno prižgem “iskro” in začnem živeti svoje sanje. Fasciniralo me je, da sem dobil toliko znanja, ki mi pomaga najprej videti, kje sem, in mi nato da moč spremeniti smer tja, kamor sam hočem v življenju.

Zadeva je enostavna in deluje … vsekakor pa brez tvojega iskrenega namena, da s tem znanjem pomagaš drugim, ne bi bilo takšnega uspeha. Kar se tiče vodenja in predajanja znanja, samo pohvale. Hvala za vso pomoč!

Ivan Krivec, Dobrič

»… zelo priporočam vsakomur – neprecenljivo …«

Delavnica je bila nekaj najboljšega, kar se mi je lahko zgodilo. Brez kopanja po preteklosti, razen kolikor sem sama želela, sem doživela popolna razodetja! Kot bi končno dobila tista »navodila za uporabo«, ki mi povedo, kaj pa zdaj. Priporočam, zelo priporočam vsakomur – neprecenljivo.

Hvaležna sem, da sta to modrost prenesla na nas. Strokovno vodenje delavnice, dopolnjevanje ženske in moške energije, znanj in izkušenj, akcij in reakcij – super sta. Resnično hvala.

Vsak je domov odnesel lastna navodila v pisani besedi in sliki, in kar je najpomembneje, iz iskrenih besed smo to prenesli v lastnega duha. Life will never be the same! Najlepša hvala.

Tina Haroj, Ljubljana

»… delavnica je presegla vsa moja pričakovanja … navdušena sem …«

Delavnica je presegla vsa moja pričakovanja. Dejansko sem lahko videla, kaj NLP pomeni v praksi. Navdušena sem! Pa še beseda ali dve o predavateljici. Super, zabavno in zanimivo predavanje. Verjamete v to, kar predajate naprej, in to se čuti. Vse dobro na nadaljni poti in naj vam Življenje nameni vse, kar si želite, saj vplivate na življenja mnogih.

Marijana E., Ljubljana

»… na obzorju se riše najlepša mavrica mojega življenja …«

Delavnica je odprla novo dimenzijo in zasnovala novo zgodbo mojega življenja, polno optimizma, ljubezni, sreče, veselja, radosti, igrivosti … za razočaranje, nesrečo, neuspeh, žalost, zamero, jezo, strah … ni več prostora. Je le še bled spomin na pretekle čase in na obzorju se riše najlepša mavrica mojega življenja.

dr. Mateja Kert, Ljubljana

»… nekaj najboljšega, kar človek sploh lahko dobi …«

Draga Marjetka, niti sanja se mi ne, kako naj ti sploh opišem vsa ta čustva in občutke, ki jih je v meni vzbudil minuli vikend. Mnogo časa že prebiram in nabiram nova znanja, tudi kar precej seminarjev sem že obiskala, toda česa takega, kot je bil pretekli vikend, še nisem doživela.

Verjela sem, da bom odkrila mnogo novega, da bom slišala kar nekaj stvari, ampak da bom odkrila samo sebe – tega si nisem znala prestavljati. Lahko rečem, da mi je usoda vsekakor namenila nekaj najboljšega, kar človek sploh lahko dobi, in to si ti, Marjetka.

Zatorej še enkrat, morda tisočič, vsekakor pa ne zadnjič: neizmerna je moja hvaležnost za vse, kar si mi dala. Si nekaj najboljšega, kar mi je vesolje poslalo na pot do moje pravljice.

Jasmina Šumič Milenkovič, Ljubljana

»… tega se ne da plačati z denarjem, je neprecenljivo …«

Moram reči, da se za zdaj vsega držim in moje življenje je odlično. Moram pohvaliti tudi udeležence, ki so vztrajali do konca in dosegli uspeh, ter svojo intuicijo, ki mi je govorila, da bo ta delavnica tisto pravo. Res hvala za vse … moram biti pazljiv, da tega ne izgubim, ker mi je zelo dragoceno; tega se ne da plačati z denarjem, je neprecenljivo.

Aleš Štrancar, Črniče

»… nepozabno …«

Vsekakor je bilo nepozabno! Ne spomnim se, da bi kdaj v življenju uporabila besedo »fenomenalno«, a tokrat se mi zdi res edina primerna za to, kar sem doživela ta vikend. Po vsem, kar sem prebrala in si belila možgane, zdaj pa izvem, da je vse skupaj čisto preprosto! Pot do sreče ni nobena višja matematika! Seveda zahvaljujoč tebi, ki si nam znala na tako zanimiv in preprost način vse to razložiti.

Urška Juršev, Ruše

»… ena najboljših delavnic, kar sem jih obiskala …«

Zelo dobra delavnica – pravzaprav ena najboljših delavnic, kar sem jih obiskala. Hvala za čudovito izkušnjo, delavnica pa naj ostane takšna, kot je, ker je zares izvrstna. Veliko uspehov še naprej!

Irena Božič, Domžale

»… odličen nastop – profesionalen in srečen …«

Delavnica mi je prišla v pravem trenutku na pot … in me je utrdila v tem, da odločno in samozavestno stopam naprej. Hvala za praktične vaje, odličen nastop – profesionalen in srečen res krasna kombinacija! Hvala!

Tina Kontrec, Ljubljana

»… delavnica je bila enkratna …«

Draga Marjetka! Tvoja delavnica je bila enkratna! Prestavlja pravi preboj za živahnejše, zrelejše, lepo, srečno in mirno življenje. Postavila me je zopet nazaj v srečanje s seboj, v moj center. Od tu moram zdaj delovati naprej. Zdaj res diham s polnimi pljuči in čutim polno življenje.

Anja Petrič, Ankaran

»… če je bil kdo fenomenalen, potem si bila to zagotovo ti …«

Še enkrat se ti najlepše zahvaljujem za vse ure, ki smo jih tako skoncentrirano preživeli skupaj. Če je bil kdo fenomenalen, potem si bila to zagotovo ti. Občudujem doslednost, s katero si vse pripravila (poskrbela si res za vse podrobnosti), znanje, ki si nam ga posredovala, tvojo vztrajnost in potrpežljivost z vsakim od nas, imenitno glasbo, ki je je bilo v izobilju, in tvojo energijo, ki nas je vse dvigala.

Ana Ješovnik, Jesenice

»… delavnica, ki mi je resnično spremenila življenje …«

Čudovito! Marjetka – ISKRENA HVALA! Pred časom sem že bila na tvoji delavnici, ki mi je resnično spremenila življenje. Tokrat bom dosegla še več ciljev. Moje življenje je čudovito. Hvala!

Kristina Ravnjak, Šentjanž pri Dravogradu

»… življenje postane en sam užitek …«

Hvala za izredno pester, dinamičen vikend, resnično si poskrbela, da ni bilo le suhoparno predavanje. S svojo delavnico si dejansko pustila pečat v meni in to je krasna iztočnica, da se moje življenje prične spreminjati na bolje; drugače bom rekla – da življenje postane en sam užitek.

Bila si super. S tvojo pomočjo se ne bom zadovoljila z manj kot živeti življenje na polno.

Mateja Miklič, Ljubljana

»… čudovita, enkratna izkušnja …«

Rada bi se ti še enkrat iskreno zahvalila za delavnico, ki je bila čudovita, enkratna izkušnja in ki mi je dala znanje, ki je res zelo uporabno v praksi.

Tina Lebar, Višnja Gora

»… delavnica je ta pričakovanja presegla …«

Noro – to je vse, kar lahko rečem! Če ne bi doživel na lastni koži, ne bi verjel, da se lahko praktično čez noč v življenju toliko spremeni. Res se počutim, kot bi bil nov, in sem zelo hvaležen za vsa ta znanja in za to enkratno doživetje, ki ga zagotovo ne bom pozabil.

Prišel sem sicer z velikimi pričakovanji, ampak lahko rečem, da je delavnica ta pričakovanja ne samo dosegla, ampak tudi presegla.

Marjan Tomažič, Ljubljana

»… Marjetka je čudovita, topla predavateljica …«

Delavnica je bila super! Marjetka je čudovita, topla predavateljica, ki zna na preprost način povedati, kako izboljšati svoje življenje.

Tanja Debeljak, Ljubljana

»… zelo prijetno, pozitivno vzdušje …«

Zelo uporabni nasveti, ki jih bom uporabila takoj, ko se vrnem domov. Zelo dobro ste nas animirali in kreirali zelo prijetno, pozitivno vzdušje. Dobra izkušnja za vse, ki ne poznajo NLP, pa tudi za tiste, ki so že malo pozabili – da osvežijo znanje.

Jasmina Krofič, Ljubljana

»… z navdušenjem bom pripovedovala o tej izkušnji …«

Vesela in hvaležna sem za to izkušnjo, ki je prišla ob pravem trenutku. Le tako naprej z vso to pozitivno energijo. Bilo je prijetno in z navdušenjem bom pripovedovala o tej izkušnji.

Jana Podobnik Kožič, Škofja Loka

»… boljše, kot je bilo, ne bi moglo biti …«

Delavnica je bila super, najbolj zaradi tebe, Marjetka, ker si tako pozitivno naravnana oseba. Znaš navdušiti in vliti polno optimizma – nekdo drug bi lahko vodil enako delavnico, pa bi bila dolgočasna. Kako zelo je res pomembno, da stvari, ki jih delamo, delamo s srcem. Nepozabno sem se imela, boljše, kot je bilo, ne bi moglo biti. Hvala za vse, Marjetka!

Nastja Veldin, Vače

»… priporočam prav vsakomur, brez izjeme …«

Delavnica te nikakor ne more pustiti ravnodušnega. Preprosto veš, da moraš narediti korak naprej, naprej v bolj polno življenje. Priporočam jo prav vsakomur, brez izjeme.

Nina Cenkar, Ljubljana

»… več kot odlično …«

Delavnica je bila poučna, zanimiva, zabavna in kreativna. Zelo dobro organizirana, dober uvod, dober zaključek, jedro pa več kot odlično. Trenutno sem čisto preplavljena z entuziazmom nad novimi informacijam in prijetnim vzdušjem.

Natalija Adamič, Prebold

»… delavnica, ki mi bo sijala kot luč …«

Energična, nazorna delavnica, ki mi bo sijala kot luč v prihodnjih dneh. Včasih je potrebno tako malo, da se nam na obrazu nariše velik nasmeh in na svet pogledamo skozi mavrična očala.

Marina Nemezić, Tržič

»… prvi vtis je tako enkraten …«

Prijetno popoldne, ki me je na prijeten način popeljalo v vero, da zmorem veliko več, kot si upam verjeti. Delavnica mi je dala zavedanje, da sem za vse odgovorna sama, in odločitev, da si postavim višje cilje in se usmerim proti njim. Prvi vtis je tako enkraten, da nimam idej, kako bi lahko delavnico izboljšali.

Irena Mihevc, Ljubljana

»… odlična delavnica …«

Odlična delavnica. Sproščujoča. Spoznala sem kar nekaj novih tehnik, ki mi bodo prišle prav v življenju. Hvala! Le tako naprej.

Katarina Šiško, Šentjernej

»… bilo je popolno …«

Delavnica se mi je zdela ČU-DO-VI-TA. Predavanje podano na meni všečen način, na način, ki mi je bilzu. Delavnica je dovolj razgibana, zanimiva, čas je tekel kot za šalo. Bilo je popolno.

Zvonka Poličar, Ljubljana

»… navdihujoča delavnica …«

Navdihujoča delavnica, ki iz dna duše posameznika povleče in da vpogled v tisto, na kar smo pozabili. Super!

Boštjan Marc Baša, Nova Gorica

»… naravnost čudovita …«

Zelo prijeten nastop predavateljice, sproščeno, a hkrati odločno in smiselno zastavljeno s praktičnimi nasveti. Zaključna meditativna vizualizacija je bila naravnost čudovita. Hvala lepa.

Darja Cupin, Ljubljana

»… zdaj res verjamem – vse se da …«

Super – uspela si ustvariti toplo, domače vzdušje. Človeka ne le “prisiliš” v razmislek, ampak mu daš vero, da rešitev je – tukaj in zdaj. In zdaj res verjamem – vse se da.

Ksenja Mikša, Medvode

»… odhajam z velikim nasmeškom in dvignjeno glavo …«

Srečanje je bilo prijetno in navdihujoče, nasveti zelo uporabni; vsekakor odhajam domov z velikim nasmeškom in dvignjeno glavo.

Bojana Kramer, Kamnik

»… Marjetka je odličen motivacijski govornik …«

Delavnica je bila vsebinsko izjemno dobro pripravljena in izpeljana. Marjetka je odličen motivacijski govornik; čuti se njena pozitivna energija in strokovnost.

Andrej Janežič, Ljubljana

»… pohvale predavateljici …«

Zelo dobra delavnica – dobila sem ogromno novega znanja in snovi za ramišljanje o prihodnosti. Le tako naprej in pohvale predavateljici. Najlepša hvala!

Bojana Straže, Ljubljana

»… navdušila me je …«

Marjetka je lepo predstavila smisel NLP-ja. Navdušila me je in se bom absolutno poglobil.

Alex Baruca, Kozina

»… poučno, zanimivo, nepozabno …«

Bilo je poučno, zanimivo, nepozabno. Delavnico bi priporočila vsakemu, ki ga v življenju kaj muči. Odhajam z veliko pozitivne energije. Hvala za prijetno družbo!

Špela Remškar, Dobrova

»… imeli smo se super …«

Najlepša hvala, draga Marjetka, za čudovito delavnico. Imeli smo se super. Hvala za vse koristne informacije, ki bodo še bolj oplemenitile moje življenje. Hvala, da si našla svoj dar in ga deliš z nami.

Valentina Pšag, Škofljica

»… zelo, zelo dobra delavnica …«

O delavnici vse najboljše – zelo, zelo dobra delavnica! Le tako naprej!

Irena Caserman, Vrhnika

»… odlična si …«

Delavnica mi je bila izredno všeč. Dobila sem nov pogled na življenje, dobila nov fokus.
Marjetka, hvala ti! Odlična si!

Urška Vrhovnik, Tržič

»… navdihujoča, praktična delavnica …«

Navdihujoča, praktična delavnica, ki mi daje novega upanja, da se da.

Darja Bažec, Logatec

»… vse pohvale …«

Delavnico sem doživela kot zelo konstruktivno. Vse pohvale tebi, Marjetka; bodi in živi to, kar si – mojster, kako človeka pripeljati do sreče.

Zdenka Zupančič Rayyes, Ljubljana

»… super …«

Zelo zanimiva in pozitivno naravnana delavnica. Priporočila bi jo vsem, ki bi želeli spremeniti življenje in razmišljanje na pozitivno. Delavnica je bila super!

Lana Kavšek, Ljubljana

»… zanimiv in poglobljen način …«

Ljudje se premalo zavedamo lastne odgovornosti za svojo srečo in uspeh – na delavnici nas je Marjetka na zanimiv in poglobljen način pripeljala do tega spoznanja. Zagotovo pa je eden pomembnejših doprinosov te delavnice srečanje in poznanstvo z zanimivimi, srčnimi ljudmi, vključno z Marjetko.

Peter Kos, Ljubljana

»… vse brezhibno …«

Praktični nasveti, osebne izkušnje voditeljice, duhovit pristop, suvereno izražanje, prijeten ambient – vse brezhibno. Hvala!!!

Zena Škrjanec, Ljubljana

»… zelo zadovoljna … močno hvaležna …«

Z delavnico sem zelo zadovoljna; že nekaj časa sicer vlagam v svojo osebno rast in se vsakodnevno učim, a sem na delavnici ta znanja še dopolnila, za kar sem močno hvaležna.

Lidija Gajič, Ivančna Gorica

»… dobil jasno sliko, kje, kam in zakaj …«

Med samo delavnico sem spisal cel koncept za idejo, ki je rabila še dodaten “push” do končne realizacije, in dobil jasno sliko, kje, kam in zakaj sem tu … in zdaj. Hvala!!!

Danilo Ivanuša, Lendava

»… vse mi je bilo zelo všeč …«

Prijetno sem presenečena, ker je bila delavnica čisto drugačna od tistih, ki sem jih bila vajena – veliko bolj dinamična in sproščena. Vse mi je bilo zelo všeč. 

Irena Zalokar, Komenda

»… navdušena …«

Delavnica me je pozitivno presenetila in sem navdušena nad njo, saj sem pridobila veliko veliko koristnih nasvetov za izboljšanje življenja. Vse pohvale!

Ivana Žvanut, Lozica

»… mnogo koristnih informacij …«

Mnogo koristnih informacij! Delavnica ti da voljo in te premakne iz mirujočega stanja v akcijo. Priporočam!

Lucija Gosak, Radlje ob Dravi

»… delavnica je bila enkratna …«

Spoznala sem čudovite ljudi, delavnica pa je bila enkratna, tako polna enostavnih orodij, ki so preprosto prenosljiva v vsakdanje življenje. Nemogoče je, da domov ne bi odšli nasmejani.

Nina Cenkar, Ljubljana

»… zelo dobra motivacija …«

Vse je dosegljivo! Predstavljeno na realen način, brez pretiravanj in čudežnih obljub. Zelo dobra motivacija!

Martina Brezovnik, Muta

»… super je bilo …«

Super je bilo! Ko že mislim, da več pa ne moreš dati, me presenetiš, Marjetka … in imam še več! Več znanja, izkušenj, zavedanja. Iskrena hvala!

Tina Haroj, Ljubljana

»… hvala iz srca …«

Čudovita energija in zelo uporabni napotki. Hvala iz srca!

Damjana Štimac, Ljubljana

»… drugače, sproščeno, zabavno …«

Današnja delavnica mi je pokazala, kako popoldne preživeti drugače, sproščeno, zabavno in pri tem narediti nekaj zase … in na koncu dneva sledi preprosta ugotovitev: Saj res, vse imamo že v sebi. Hvala, Marjetka!

Katjuša Stanič, Nova Gorica

»… nov zagon …«

Napolnila sem se z dobro energijo, srečala “stare” prijatelje in dobila nov zagon. Vse je bilo narejeno premišljeno in dobro organizirano. Hvala!

Nada Gruden, Ljubljana

»… delavnica je bila super …«

Delavnica je bila super. Po končanem predavanju sem odšla domov polna pozitivne energije.

Barbara Hribar, Brezovica pri Ljubljani

»… sveža energija in dodatna motivacija …«

Marjetkina pozitivna energija in prave besede me vedno znova navdajo s svežo energijo in dodatno motivacijo. Hvala ti, ker si! Skupaj zmoremo vse in še več!

Marina Nenezić, Tržič

»… o delavnici vse samo najboljše …«

Delavnica je bila zelo pozitivna in razgibana; zahteva akcijo in ne samo pasivno sodelovanje, kar doprinese k samoizpopolnjevanju in praktičnemu, dejanskemu uživanju darov življenja. O delavnici vse samo najboljše! Hvala za priložnost in možnost sodelovanja.

Tatjana Vranješevič, Trbovlje

»… v vseh pogledih čudovita …«

Zelo sem vesela, da stojijo ob meni takšni prijatelji, ki so mi povedali za to delavnico, ki je bila v vseh pogledih čudovita.

Martina Stubelj, Nova Gorica

»… dobila novo voljo za uresničevanje svojih ciljev in sanj …«

Glede delavnice imam veliko pozitivnih besed. Ugotovila sem marsikaj novega o sebi, naredila korak naprej pri izkoreninjanju starih prepričanj, dobila novo voljo za uresničevanje svojih ciljev in sanj. Delavnica mi je bila zelo všeč. Narejena je s pozitivno energijo in pozitivnim vzdušjem. Hvala!

Ingrid Bernik, Škofja Loka

»… smo se dobro nasmejali …«

Všeč mi je bilo že samo to, da se je toliko pozitivnih ljudi zbralo skupaj, da smo se dobro nasmejali, in da sem izvedela kar nekaj koristnih informacij, ki jih lahko dejansko tudi uporabim v praksi. Danes je vse “štimalo”.

Anja Jesenovec, Brezovica pri Ljubljani

»… praktična, koristna, navdihujoča …«

Delavnica je praktična, koristna, navdihujoča in te takoj požene v akcijo, s katero sem vsaj jaz dolgo odlašala.

Martina Crljenica, Ljubljana

»… zelo pozitivno …«

Delavnica je zelo pozitivno vplivala name in mi dala vpogled, kaj moram v bodoče spremeniti pri sebi in v odnosu do drugih ljudi.

Alenka Podrumac, Brezovica pri Ljubljani

»… vidi se, da želite ljudem dati veliko …«

Zelo prijeten, nevsiljiv nastop z mnogo darili (v kar seveda ne štejem čokoladic :-). Vidi se, da želite ljudem dati veliko in da ob tem uživate. Hvala!

Meta Jankovič, Ljubljana

»… priporočam …«

Delavnica mi je bila zelo všeč, saj mi je pokazala mnogo novih stvari o meni in mojem razmišljanju ter mi pokazala, da sem lahko uspešna, če si to želim in začnem verjeti v to. Priporočam!

Nataša Mihalič, Stahovica

»… razgibana, sproščujoča in nasploh zanimiva delavnica …«

Dobro pripravljena, razgibana, sproščujoča in nasploh zanimiva delavnica.

Matija Kapelj, Ljubljana

»… vse je bilo vrhunsko …«

Delavnica je bila čudovita. Vse je bilo vrhunsko. 

Mojca Mavc Maver, Ljubljana

»… z veseljem bi se še udeleževala vaših seminarjev …«

Delavnica mi je bila zelo všeč, ravno to sem potrebovala. Z veseljem bi se še udeleževala vaših seminarjev.

Vesna Gorenjec, Ljubljana